Zoeken naar kan er

Uw zoekactie voor kan er leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Neukhoer sexslaa 63 jaar Antwerpen - Rumst
Neukhoer/se,slaaf zoekt meesteres/meester om mijn pooier Re worsen.
Ik ben een jonguitziende zestiger en ben door mijn vorige eigenares/meesteres afgericht als neukhoer en zijbwas mij. Pooier. Zij zocht klanten voor mij. Ik was haar eigendom.bia speciaal kintrakt. Ik zoek nu een meesteres vrouw trav/ts om haar eigendom te worden en mijn pooier te worden een meester als pooier kan oik en zijn eigendom zijn. Ik heb kleine tieten en wil opnieuw Afgericht worden. Ik woin alleen en kan alle dagen ontvangen.  
gisteren
Discrete Heer 60 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Discrete Dominante Heer met sub zoekt ...... onderdanige dame of D/s koppel
De Heren drinken een koffie, de dames staan in opgedragen houding te wachten op hun hoge hakken en in zwarte lingerie. Rustig roeren wij in onze koffie terwijl een zacht bevel de nieuwe houding opdracht die de subjes moeten aannemen. Ze staan nu beiden naast elkaar benen iets uit elkaar, handen in de nek en borsten vooruit. Langzaam praten wij verder en horen de dames wat wij van plan zijn. Het zalig samenspel met respect voor alle afspraken kan beginnen. Welk koppel met dominante heer (toekijken alleen kan ook) en onderdanige dame heeft zin om dit spannend scenario mee te beleven.Dames alleen ook welkom... Discreet een must ...en verder is het genieten van een wereld vol fantasie. In afwachting oprechte groeten.  
gisteren
Meester o 42 jaar West-Vlaanderen - Langemark-Poelkapelle
Meester o heeft terug tijd voor een slavin
Hallo, ben zeer verzorgde meester en heb terug de tijd om een dame te verwennen. Heb je geen ervaring in de sm wereld maar je zou het graag eens ervaren, geen enkel probleem we zoeken samen naar de gepaste sessie, heb je al ervaring of fantasien, ik laat deze uitkomen. Ook rollenspelletjes, sm keuring, volledig lichaamelijk onderzoek of gyno onderzoek kan, dit alles in een rustige hygienische huiselijke sfeer. Welke dame droomt ervan om een meester te dienen?? Laat mij weten wat je graag zou willen en ik zorg ervoor dat jou behoeftes uitkomen. Alleen voor dames en koppels. Ik kan ontvangen en verplaatsen tijdens de week overdag.  
gisteren
Piet 45 jaar Antwerpen - Turnhout
Meesteres zoekt slavin
Ik ben een 45 j man. Eigendom van een meesteres. Ik moet in opdracht van mijn meesteres een slavin zoeken. Welke vrouw heeft ervaring. Of fantaseert al een tijdje hierover. Wie wilt samen met mij de meesteres dienen. Er word vooraf kennis genomen van je wensen en je grenzen en die worden ten allertijde gerespecteerd. We zoeken iemand voor langdurige relatie. Wie is heel openminded en staat open voor kinky dingen. Veel kan. Er zijn weinig taboes. Leeftijd en afstand speelt geen rol. Welke vrouw is serieus. We zijn de fakers en belovers beu. Kijk enorm uit naar naar die ene serieuze vrouw tussen alle fakers in hier op deze site  
gisteren
Footie 31 jaar Antwerpen - Antwerpen
Voetfetisj
Hee hallo ik ben een onderdanige man op zoek naar een vrouw die aan mijn voetfetisjme wil beleven. Ik aanbid jou voeten,masseer ze lik ze en geniet ervan om aan jou voeten te liggen. Ik ben jou slaaf als ik jou goedkeuring krijg? Kan ontvangen..  
User 45 jaar Antwerpen - Antwerpen
Trots op je status?
Ik ben een slank sportieve en zeer verzorgde man van 46, 176, 74 20x5. Heb een zeer ruime ervaring en goede naam in de bdsm scène en wil dit graag zo houden. Voor een nieuw "project" ben ik nu op zoek naar een jonge dame (18-30) die trots is (of wil worden) op haar status als sletje. Dit bereik je uiteraard niet in 1 sessie, het is dus de bedoeling dat je dit ziet op langere termijn. De rode draad doorheen mijn sessies zijn gebaseerd op het uitdiepen van seksuele verlangens en mogelijkheden met als doel het ultieme sletje worden. Uiteraard gebeurt dit alles binnen een afgebakend kader met duidelijke afspraken die ten allen tijden mogen herzien worden. Wil jij graag eens gebruikt worden als sletje, ben je een brave huismus met verborgen verlangens? Of ben je al een vrijbuiter maar wil je meer? Laat dan zeker een seintje en bespreken de mogelijkheden. Dit kan ook als koppel  

Trots op je status?
gisteren
Tom 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kinky respectvolle bi-Meester gezocht
Is er een respectvolle, oudere bi-man die op zoek is naar een seksslaafje? Dan moeten wij zeker eens praten! Ik ben een onervaren man met onderdanige gevoelens, en heb er nood aan mij helemaal over te geven aan een dominante man die zoveel vertrouwen en respect uitstraalt dat hij mij heel ver kan drijven. Je nodigt me thuis uit, laat me naakt rondlopen en verwacht dat ik alles onderga. Je betast me wanneer je wil, verplicht me je te pijpen en geniet er van als ik kokhals op je pik. Je rekt mijn kontje op en vraagt me op bed te liggen en niet te bewegen tot je klaar bent met mij. Je ontmaagdt me en spuit mijn kontje vol, gebiedt mij dan je pik af te likken. Je plast me onder, pijnigt mijn tepeltjes, toont mij aan je bezoekers. Je bent rustig, heel respectvol naar mij toe, maar tegelijk ook dominant en kinky. Ik ben slank gebouwd en sportief. Ik verplaats me graag binnen Belgie!  
gisteren
ongehuwde man 56 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
fantasietje
ALs ongehuwde man droom ik er al een hele tijd over om eens een vrouw in trouwkleed te mogen neuken. Welke vrouw heeft haar trouwkleed nog, kan daar nog in en wil dat eens aantrekken om zo geneukt te worden? Wie wil haar huwelijksnacht nog eens herbeleven? Maar dan op een nuchtere manier ;-)  
Ivan 47 jaar Limburg - Bree
Gezocht : geil pijpsletje top / bottom !
Hallo geile jongens! Ik zoek een geil pijpsletje bottom / top die op regelmatige basis mijn pik wil pijpen. Neuken kan ook! Ervaring niet nodig. Lekker geil zijn is een must! Reageren met foto van je pik/body & stats!!! xxx  

Gezocht : geil pijpsletje top / bottom !
Bart 54 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Samen elkaar ontdekken woensdagnamiddag
Welke toffe heer kan woensdagmiddag om 14u ontvangen . Samen elkaar uitkleden en gewoon met respect van elkaar genieten. Van lekker mannen seks ik wel beetje verlegen in het begin  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10